Grey sofa in front of open doorway leading into dining room with white floor

Grey sofa in front of open doorway leading into dining room with white floor

Image ID: 12426040
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Theurer, Christoph
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Niederbayern; DE
Print size: approx. 11.63 × 16.69 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” × 14”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Bread on island counter and dining table with wooden top Grey sofa in front of open doorway leading into dining room with white floor Old dresser in modern kitchen with grey fronts and concrete ceiling

Search for similar images

architectural concrete Architecture Béton brut black Black Brown Ceiling Concrete Concrete Ceiling Contemporary Couch Designer Style Dining Room Dining Rooms Door Way Equipment Floor Furniture Gray Grayish Grey Greyish Ground Indoor Industrial inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interior Design Interiordesign Light Loft Lounge Masculine Modern No one Nobody open-plan living Painted Wall Passage Passageway raw concrete Series Sitting room Sofa Soil Style unfinished concrete Wall Paint White Window

This image is part of a feature

In the Parental Home

12426029 | © living4media / Theurer, Christoph | 17 images

After renovation, three generations now live happily together, Bavaria, Germany

A family renovation successfully brings three generations under one roof. Design considerations were presented by everyone, a rule at the outset, and the challenge was in creating both privacy and proximity. The original structure was cleverly rearranged maximizing space, privacy and energy efficiency.
Show feature

More pictures from this photographer

;