Old dresser in modern kitchen with grey fronts and concrete ceiling

Old dresser in modern kitchen with grey fronts and concrete ceiling

Image ID: 12426034
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Theurer, Christoph
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Niederbayern; DE
Print size: approx. 17.07 × 11.36 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Grey sofa in front of open doorway leading into dining room with white floor Bread on island counter and dining table with wooden top Old dresser in modern kitchen with grey fronts and concrete ceiling

Search for similar images

architectural concrete Architecture Béton brut black Black Brown Buffet Buffet cabinet cabinet Concrete Concrete Ceiling Contemporary Contrast Counter cupboard Earth Colours Equipment Front Furniture Gray Grayish Grey Greyish Indoor Industrial inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interior Design Interiordesign Island Unit Kitchen Kitchen Island Kitchen Island Unit Masculine Modern No one Nobody Old Old and new open-plan kitchen open-plan living raw concrete Recipe on request Series Style Surface unfinished concrete Work

This image is part of a feature

In the Parental Home

12426029 | © living4media / Theurer, Christoph | 17 images

After renovation, three generations now live happily together, Bavaria, Germany

A family renovation successfully brings three generations under one roof. Design considerations were presented by everyone, a rule at the outset, and the challenge was in creating both privacy and proximity. The original structure was cleverly rearranged maximizing space, privacy and energy efficiency.
Show feature

More pictures from this photographer

;