This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
White chest of drawers, coat pegs and grey front door in bright hallway

White chest of drawers, coat pegs and grey front door in bright hallway

Image ID: 12104018
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Nyköping, SE
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

Chest Coat Drawer Equipment Furniture Gray Grayish Grey Greyish hallway Indoor Inside interior Interior decoration Interiordesign No one Nobody Rack Scandinavian Series shelf shoe Shoes Style White Window

This image is part of a feature

Meeting Place

12103975 | © living4media / Möller, Cecilia | 53 images

Former Town Hall in Nyköping, Sweden is now a family home

The former Town Hall in central Nyköping had its drawbacks. Emma and Andreas had really wanted a garden. But they liked the feeling of the old town house with its high ceilings, large windows and a charming courtyard. Also, the central location was a big plus because both parents commute and wanted a house near the station.
Show feature

More pictures from this photographer

;