Sofa and armchair with footstool in shades of grey below sloping ceiling in Scandinavian living room

Sofa and armchair with footstool in shades of grey below sloping ceiling in Scandinavian living room

Image ID: 12103976
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Nyköping, SE
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Series Icon This image is part of a series

Search for similar images

Armchair Carpet Ceiling Central perspective chair Cladding Coffee Table comfortable Comfortable cosy Cosy Couch Cozy Cushion Cushion collection Equipment flair Floor lamp Foliage Foot Rest Foot Stool Footstool Furniture Gray Shades Grey Shades Hygge Indoor inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interior Design Interiordesign Irradiation Light Lounge No one Nobody Pillow Pitched Roof Plant Roof Window Roof Windows Roof-top window Scandinavian Series Shades Of Gray Shades Of Grey Side Sitting room Skylight Skylights Sofa Streaked Striped Style table Timber Clad Timber Cladding White Window Wood Paneling Wood Panelling Wooden

This image is part of a feature

Meeting Place

12103975 | © living4media / Möller, Cecilia | 53 images

Former Town Hall in Nyköping, Sweden is now a family home

The former Town Hall in central Nyköping had its drawbacks. Emma and Andreas had really wanted a garden. But they liked the feeling of the old town house with its high ceilings, large windows and a charming courtyard. Also, the central location was a big plus because both parents commute and wanted a house near the station.
Show feature

More pictures from this photographer

;