Chairs fitting flush under counter in modern, open-plan ktichen

Chairs fitting flush under counter in modern, open-plan ktichen

Image ID: 13229297
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Obijn, Guy
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:BE
Print size: approx. 12.48 × 18.72 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $50
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $75

Series Icon This image is part of a series

Chairs fitting flush under counter in modern, open-plan ktichen Modern, open-plan interior with brightly coloured alcoves Chaise easy chairs in small living area in blue alcove Modern kitchen in open-plan interior with brightly coloured alcoves Grey sofa in modern, architect-designed house with yellow alcove Modern, open-plan interior with white floor and open-plan kitchen

Search for similar images

Alcoves Architecture black Black Clear line Contemporary design Designed Designer Style Equipment Fitted Kitchen Floor Furniture House Indoor inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interiordesign Island Unit Kitchen Kitchen Counter Kitchen Island Kitchen Island Unit Luxuries Luxurious Luxury Modern Multi-function room Multifunctional Niche No one Nobody Open open-plan kitchen open-plan living Planned Series White

This image is part of a feature

The Wooden Box

13229266 | © living4media / Obijn, Guy | 55 images

Artist Martine's workplace is one with the living space of her family home; BE

Work and family life meet in this wooden box designed by Binst Architecture, that is like a floating pavilion in a green environment, with a trendy, fresh and funky concept. The house has no corridors, with the rooms and bays instead going off from the main living area, creating an open and airy space.
Show feature

More pictures from this photographer

;