Brick wall with cantilevered stones in the living room

Brick wall with cantilevered stones in the living room

Image ID: 12605156
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Bauer Syndication
Restrictions:
  • clearance required for commercial uses
  • not available in CN,ID,IN,LatinAmerica,PH,TH
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Perth; AU
Print size: approx. 12.37 × 18.56 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $50
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $75

Series Icon This image is part of a series

Dining room with designer furniture under the chandelier Brick wall with cantilevered stones in the living room Dining room with designer furniture and an open entrance area Fashion photography on sofa in living room with Christmas tree Large gray corner sofa in modern living room with Christmas tree Designer chair at the built-in desk in the wall niche Wreath on the brick wall in the open living room Minimalist wreath on the brick wall above the sideboard Christmas tree and wrapped presents in the living room Elegantly wrapped presents in front of the Christmas tree

Search for similar images

Architecture armchair Armchair Armchairs black Black Brick Cantilever Carpet classic Corner Decor Decoration design designer Designer Style Elegant Equipment Floor to ceiling Floor-to-ceiling Furniture Indoor inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interiordesign Lounge Modern No one Nobody overhang overhanging protrude protruding Series Side Sideboard Sitting room Structure Stylish Surface table Triangle Wall Window Winter Wintry

This image is part of a feature

Seal the Deal

12605142 | © living4media / Bauer Syndication | 31 images

The Vilardi family bought a house for the awesome land it stands on; AU

The little old cottage on the 680m2 plot in central Perth was completely unsuited to a renovation, so Nancy and Sergio Viladi decided to built a new home in its place. The result is practical, purposeful and finished with great flair!
Show feature

More pictures from this photographer

;