This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
White classic rocking chair, kitchen counter, black metal spiral staircase and dining area below gallery against stone wall

White classic rocking chair, kitchen counter, black metal spiral staircase and dining area below gallery against stone wall

Image ID: 11358038
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Hallot, Olivier
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available in FR
Model Release: not required
Property Release: available
 
Location:Asnières-sur-Seine, FR
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

Bar stool Classic Classic chair Close-up contemporary Conversion Indoor Inside interior Interiordesign Loft Metal natural stone No one Nobody Renovated Retro Series stone style combination style mixture wall White

This image is part of a feature

A Touch of French Flair

11358017 | © living4media / Hallot, Olivier | 37 images

Rustic and romantic home in Asnières-sur-Seine,

Cool colours, raw walls and a definitive dose of French flair define this home. The subdued colours create a dramatic setting for vintage design furniture. The volume is centre stage with light pouring in from windows set a storey above the living space.
Show feature

More pictures from this photographer