This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

White wardrobe and console table with curved legs against pink-painted gable wall in vintage-style girl's bedroom

Image ID: 11329080
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / de Kleermaeker, Anouk
Rights: This image is available for exclusive usage.
Model Release: not required
Property Release: not available
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Accessory Animal Bag Bear Cabinet Carpet Chair Close-up Cloth Color Colour Console contemporary Cottage Country Cupboard Decoration Decorative Fabric flair Floor Flooring Furniture Gable girl's room Ground house Image Indoor Inside interior Interiordesign Metal No one Nobody Nostalgie Nurseries Nursery Object Ornamental Painting Picture Pink Pocket Retro Romance Romanticism Roof Room Series Soil Stool Style Table Teddy Toy Upholstered Wall White Wooden

This image is part of a feature

Learning for Life

11329043 | © living4media / de Kleermaeker, Anouk | 65 images

Living in a former school in the Netherlands

Martine and Martijn bought an old school in Enschede and lived there for several years. Because of their work they had to move but vowed it would only be if they could again live in a former school building. They eventually found a conversion in ‘De Wijk’ where a school had been subdivided into four separate units. One of them was still available and they could still decide on construction details.
Show feature

More pictures from this photographer