This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Man walking up white-painted wooden staircase in narrow stairwell with dark grey, tiled floor

Image ID: 11329045
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / de Kleermaeker, Anouk
Rights: This image is available for exclusive usage.
Restrictions: not available for advertising
Model Release: not available
Property Release: not available
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

bag balance bicycle Basket Boot contemporary Ground hallway impeller Indoor Inside interior Interiordesign light Man Market Paint Painting Renovated Series Shopping Soil Somebody Someone sports equipment Stair Staircase Stairway Style Tile Varnish Varnishing White

This image is part of a feature

Learning for Life

11329043 | © living4media / de Kleermaeker, Anouk | 65 images

Living in a former school in the Netherlands

Martine and Martijn bought an old school in Enschede and lived there for several years. Because of their work they had to move but vowed it would only be if they could again live in a former school building. They eventually found a conversion in ‘De Wijk’ where a school had been subdivided into four separate units. One of them was still available and they could still decide on construction details.
Show feature

More pictures from this photographer