This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Reading corner with pale armchair next white bookshelves mounted on wallpaper with geometric pattern

Reading corner with pale armchair next white bookshelves mounted on wallpaper with geometric pattern

Image ID: 11294932
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Great Stock!
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Johannesburg, ZA
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

Armchair balloon lamp Book chair Chair Classical Colored Coloured contemporary corner Coziness Curtain Cushion Decoration Dotted Easy chair Feminine Hanging Indoor Inside interior Interiordesign No one Nobody Ornament Paper Pastel Pattern Pillow Polka dot reading Series Spotted style combination style mixture Upholstered Wall White

This image is part of a feature

Renovating with Style

11294911 | © living4media / Great Stock! | 27 images

Casually sophisticated Johannesburg home

To create a more modern, open-plan layout downstairs, a cottage which ran the length of the west façade was incorporated into the footprint of the house, and some key internal walls were removed. The walls and staircase were repainted, new wooden floors were installed, light fittings were replaced and the kitchen and bathrooms were transformed with modern fittings and accessories.
Show feature

More pictures from this photographer

;