View from garden across pool to architect-designed house with balconies

View from garden across pool to architect-designed house with balconies

Image ID: 12415970
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / House & Leisure
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available outside AT,BE,CH,DE,FR,IT,NL,US,ZA
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Cape Town; ZA
Print size: approx. 12.16 × 15.92 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” × 14”)

Prices for this image

commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $50
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $75

Series Icon This image is part of a series

Upholstered furniture on terrace outside architect-designed house with glass wall View from garden across pool to architect-designed house with balconies Two loungers on deck next to infinity pool in natural-style garden Painting in long, narrow, white corridor in architect-designed house Modern architect-designed house with balconies overlooking garden and pool Round dining table and upholstered chairs below cantilever staircase Open-plan interior of modern architect-designed house with gallery

Search for similar images

Architecture area Balconies Balcony Banister Bannister Bed Designed exterior Exterior Facade Façade front Garden glass Glass Glass Facade Handrail House Look Modern Natural No one Nobody Open facade outdoor Outdoor Outdoor area Outside Planned Pool Porch Sculpture Series Stone Summer Summertime Summery Sun Sunlight Sunny Swimming Tree Veranda Verandah wall Wall

This image is part of a feature

Archi-nature

12415913 | © living4media / House & Leisure | 45 images

A Cape Town house built with minimal environmental impact

This modern 3-story home, also known as Bridge House, was erected on the site of a steep ravine. The build lot was a challenge, but the beauty of the untouched surrounding forest is the pay-off.
Show feature

More pictures from this photographer

;