Two loungers on deck next to infinity pool in natural-style garden

Two loungers on deck next to infinity pool in natural-style garden

Image ID: 12415959
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / House & Leisure
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available outside AT,BE,CH,DE,FR,IT,NL,US,ZA
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Cape Town; ZA
Print size: approx. 12.59 × 16.49 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” × 14”)

Prices for this image

commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $50
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $75

Series Icon This image is part of a series

Painting in long, narrow, white corridor in architect-designed house View from garden across pool to architect-designed house with balconies Round dining table and upholstered chairs below cantilever staircase Two loungers on deck next to infinity pool in natural-style garden Upholstered furniture on terrace outside architect-designed house with glass wall Modern architect-designed house with balconies overlooking garden and pool Open-plan interior of modern architect-designed house with gallery

Search for similar images

area Close to nature Copy space Copy Space Countryside exterior Exterior Game Garden Hidden Infinity pool Infinity Pool Landscape Lounger Lying Nature Nature garden No one Nobody outdoor Outdoor Outdoor area Outside plateau Pool Scenery Series Sheltered Summer Summertime Summery Swimming Terrace Timber Floor Tree Two Venison Water Wooden Floor

This image is part of a feature

Archi-nature

12415913 | © living4media / House & Leisure | 45 images

A Cape Town house built with minimal environmental impact

This modern 3-story home, also known as Bridge House, was erected on the site of a steep ravine. The build lot was a challenge, but the beauty of the untouched surrounding forest is the pay-off.
Show feature

More pictures from this photographer

;