This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Heller Flur mit Armlehsntuhl vor schmalem Fenster, türkisfarbenes Bild an der Wand

Heller Flur mit Armlehsntuhl vor schmalem Fenster, türkisfarbenes Bild an der Wand

Image ID: 12343075
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Bauer Syndication
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions:
  • clearance required for commercial uses
  • not available outside AT,CH,CZ,DE,DK,EE,ES,FR,HU,IT,LT,LV,NL,NO,PL,SE,US
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Melbourne, AU
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Search for similar images

Accent Armchair Art Artwork Chair Color Elegant Equipment Foliage Furniture Image Indoor Inside interior Interior decoration Interiordesign Light No one Nobody Picture Plant Series Shoes Stylish Turquoise Wall White Window Work

This image is part of a feature

Slippery Slope

12343019 | © living4media / Bauer Syndication | 45 images

A couple builds their new home on a sloping block in Melbourne

After exhausting their options on the real estate market, Megan and Craig found the perfect solution to move closer to their work and children’s school. They ended up replicating the split level layout of their former home in their new abode.
Show feature

More pictures from this photographer

;