View through open glass door into modern bath with simple, clean lines

View through open glass door into modern bath with simple, clean lines

Image ID: 12337312
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Van Berge, Alexander Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available in NL
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Amsterdam; NL
Print size: approx. 10.51 × 13.85 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Letter (8 ½ × 11)

Prices for this image

commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $50
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)
starting at $75

Series Icon This image is part of a series

View through open glass door into modern bath with simple, clean lines Free-standing bathtub under sloping skylight and against crooked knee wall

Search for similar images

Architecture Attic Room Attic Window Basin Bath clarify Clarify Clarifying Clear line Contemporary Copy space Copy Space Designer Style Diagonal Equipment Floor Furniture Gable Gables glass door Glass Wall Hand Basin Indoor inside Inside interior Interior Interior decoration Interior Decoration Interior Design Interiordesign Lagom Light Line Look Marble Minimalism Minimalist Mirror Modern Natural natural stone No one Nobody Oblique Open Partition Partition Wall Pediment Pitched Roof Reflection Roof Window Rooflights Series Skylight Slanting stone Stone Stone Wall Tile Vanity cabinet wall Wall Wash White

This image is part of a feature

Light at the End of the Tunnel

12337295 | © living4media / Van Berge, Alexander | 23 images

Partners create a quiet loft in the bustling heart of Amsterdam

When Buying the large open loft Erik and Harkon’s aim was to keep the space up to date, wider, better organized and with character all its own. The size of the apartment was also its handicap. With no definition of space there was chaos in the layout. By creating a tunnel at the entrance, they made the loft more intimate.
Show feature

More pictures from this photographer

;