This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Green couch against glass wall and desk below sloping skylight

Green couch against glass wall and desk below sloping skylight

Image ID: 12337311
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Van Berge, Alexander Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available in NL
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Amsterdam; NL
Print size: approx. 10.51 × 13.85 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Letter (8 ½ × 11)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Search for similar images

Architecture Backlighting Bathed in light Bench Contemporary Copy space Couch Desk Diagonal Equipment Feng Shui Floor Furniture Green Indoor Inside interior Interior decoration Interiordesign Lagom Light Minimalism Minimalist Modern No one Nobody Oblique open-plan living Plant Reflection Scandinavian Slanting Sofa Style Upholstered Well-lit White Window Writing

This image is part of a feature

Light at the End of the Tunnel

12337295 | © living4media / Van Berge, Alexander | 23 images

Partners create a quiet loft in the bustling heart of Amsterdam

When Buying the large open loft Erik and Harkon’s aim was to keep the space up to date, wider, better organized and with character all its own. The size of the apartment was also its handicap. With no definition of space there was chaos in the layout. By creating a tunnel at the entrance, they made the loft more intimate.
Show feature

More pictures from this photographer

;