This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Bright hallway with colourful cement floor tiles

Bright hallway with colourful cement floor tiles

Image ID: 12314768
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Scoffoni, Anne-Catherine Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: clearance required for all uses
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

apartment Bench Brown corner perspective Equipment Free standing Furniture Gray Grayish Grey Greyish Indoor Inside interior Interior decoration Interiordesign Light Molding No one Nobody Patterned Period Plaster Renovated Retro Series Wall

This image is part of a feature

The Heart of Bordeaux

12314708 | © living4media / Scoffoni, Anne-Catherine | 95 images

Renovated 19th century house in Bordeaux, France

Architect and interior designer Ninou Etienne renovated the 19th century house, located in the heart of Bordeaux. The structural design and layout were based on the lifestyle and demands of its new owners, which included changes to improve circulation and to allow maximum light into all the rooms. The addition of contemporary design elements to the original features of the house lent it new energy and excitement.
Show feature

More pictures from this photographer

;