This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

View through kitchen with fitted cupboards into dining room

Image ID: 12309046
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions:
  • not available in SE until 2018-12-31
  • Clearance required before use
Model Release: not required
Property Release: not available
 
Location:Stockholm; SE
Print size: approx. 9.85 × 14.78 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” x 14”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Black Cabinet Contemporary Cupboard Dining Floor Flooring Furniture Gray Grayish Grey Greyish Ground Herringbone Indoor Inside interior Interiordesign Kitchen Light Living Minimalism Minimalist Modern Multi-function room No one Nobody Open open-plan kitchen open-plan living Parquet Room Scandinavian Series Soil Space Space-saving solution Storage Style Table White Wooden

This image is part of a feature

Stylish Space

12308982 | © living4media / Möller, Cecilia | 74 images

Renovated 1960s house near Stockholm, Sweden

When Louise and Jonas bought the house, what appealed to them most was the fact that they would have two living rooms. The clever layout with a second entrance was also a big plus and contributed to their decision to invest in an extensive renovation. Although built in 1968, the house was in good condition and Louise had plenty of space to exercise her decorating talents.
Show feature

More pictures from this photographer