This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
White wooden floor and swivel stool in vintage-style hallway

White wooden floor and swivel stool in vintage-style hallway

Image ID: 11446675
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Cloakroom furnishings made from old wooden crates in vintage-style hallway White wooden floor and swivel stool in vintage-style hallway

Search for similar images

Box Case Country Crate Indoor Inside interior Interiordesign No one Nobody Retro Series Stool Swivel Vintage White White coated Wood Wooden

This image is part of a feature

The Student Life

11446639 | © living4media / Möller, Cecilia | 43 images

Two students share a great apartment in Gothenburg, Sweden

When Erik moved to Gothenburg to study, he began to look for accommodation and found an apartment with many rustic details. Erik fell for herringbone parquet, plank floors and brick wall in the kitchen. Additionally, the apartment had a neutral base that he and his friend could easily change and adapt to their own style.
Show feature

More pictures from this photographer

;