This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Living room with concrete gallery and walls and view of garden

Image ID: 11403319
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / House & Leisure
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions:
  • not available for advertising
  • not available outside AT,BE,CH,DE,FR,NL,US,ZA
  • not available outside AT,BE,CH,DE,FR,IT,NL,US,ZA
Model Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Johannesburg, ZA
Print size: approx. 12.24 × 15.86 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” x 14”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Architecture Background Blur Blurred Clear line Concrete Contemporary Couch Dark wood Designed Designer Exposed Extravagant Garden geometric High ceiling high space House Indoor Inside interior Interiordesign Lounge Man Masculine Modern Out of focus People Person Planned Round Series Sitting room Sofa Soft focus Style Unfocused Wall

This image is part of a feature

Cubist Concept

11403295 | © living4media / House & Leisure | 35 images

Custom built house in Johannesburg is all about cubes

Topped by a series of glass and solid cubes, the patio of this contemporary Sandhurst, Johannesburg, home overlooks a sunken garden designed by landscape architect Patrick Watson. The interior concept evolved from the idea of a highly flexible living area that could be subdivided to the owner's needs. At the heart of it all is the double volume living room – its height and sloping walls direct the ever changing light into the space.
Show feature

More pictures from this photographer