This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.
Open-plan cloakroom with shelf, denim jacket and straw hat on hooks, shoes on metal shoe rack and wood-clad walls

Open-plan cloakroom with shelf, denim jacket and straw hat on hooks, shoes on metal shoe rack and wood-clad walls

Image ID: 11331260
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
 
Location:Dalarna, SE
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” × 17”)

Prices for this image

starting at $50
commercial
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

Serie This image is part of a series

Search for similar images

Bench Carpet Clothes Coat Colored Coloured Cottage Country Hanger Hat Hook house Indoor Inside interior Interiordesign Metal No one Nobody Nostalgie Open Pastel Series Shoe Straw Sweden White

This image is part of a feature

Rural Romantic

11331251 | © living4media / Möller, Cecilia | 57 images

Beautifully renovated house in Dalarna, Sweden

It was everything she wanted -- maybe even a little more. The unfashionable dark house had a fantastic location just where the forest meets the fields but it had been neglected and badly needed redecoration. Sara Diksved transformed it into a bright rural home for her family.
Show feature

More pictures from this photographer

;