This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Grey-tiled bathroom with shelves in niche above toilet next to sink and wooden shelves; glass partition in foreground

Image ID: 11306122
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Simon Maxwell Photography Portrait
Rights: This image is available for exclusive usage.
Model Release: not required
Property Release: available
 
Location:London, UK
Print size: approx. 12.07 × 16.09 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” x 14”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Basin Bath Bathroom Britain Brown contemporary designer Designer England Europe Glass Gray Grayish Great Britain Grey Greyish Hand Basin House Indoor Inside interior Interiordesign London Mirro No one Nobody Plant Series Shelf Style U.K. UK United Kingdom Wall Wash Window

This image is part of a feature

A House with two Courtyards

11306081 | © living4media / Simon Maxwell Photography | 45 images

Clever design on a tight budget in London

Meticulous design and planning are the key to Cecilia Blowers’ new home. The young couple had a dream and budget that didn't necessarily go with it. This solution is not a compromise but an example of how to create great style on a shoe string budget. The one-storey, square, brick building has a courtyard at each end giving all the rooms plenty of light and access to the outdoors.
Show feature

More pictures from this photographer