This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

View across oval coffee table and armchair with stack of scatter cushions to white sideboard below grey panel with NCS colour code on wall

Image ID: 11269193
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Möller, Cecilia Portrait
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Model Release: not required
Property Release: not available
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

apartment Blackboard Board bowl Branch Cabinet Chair Close-up Colour chart contemporary Cupboard Cushion Decoration Decorative Designer Europe Female motif Floor Flooring Fruit Furniture Gray Grayish Grey Greyish Ground Herringbone Indoor Inside interior Interiordesign Lounge Mural No one Nobody Parquet Period Pillow Retro Room Scandinavia Series Shelf Shelve Sitting room Soil Sprig Stack Style style combination style mixture Sweden Table Twig Upholstered Vase Wall White Wooden

This image is part of a feature

Passion and Patience

11269173 | © living4media / Möller, Cecilia | 71 images

Swedish apartment with loads of style

It isn't just the choice of colour but the lack of it that makes this apartment special. Beginning with the entrance hall Linda and Mats have thought of everything. They let their interior grow slowly, making changes at their own pace without any hurry and shaped the rooms by means of the things they are passionate about.
Show feature

More pictures from this photographer