This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Old herringbone parquet floor in open-plan interior with minimalist lounge area and flat-screen TV on wall next to coloured glass partition in front of mezzanine

Image ID: 11066917
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Lombrici, Fabio
Rights: This image is available for exclusive uses upon request
Restrictions: not available for advertising
Model Release: not available
Property Release: not available
 
Architect:Filippo Sesti
Location:Genoa, IT
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Area Balustrade Color Colour Couch Designer Flat Floor Flooring Furniture Glass Ground Herringbone Indoor Inside interior Interiordesign Leather Light Loft Lounge Man Old Open Pane Parquet Red Room Screen Series Sitting room Sofa Soil Somebody Someone Style style combination style mixture TV Wall White White wall Wooden

This image is part of a feature

Modern Metamorphosis

11066910 | © living4media / Lombrici, Fabio | 40 images

A look through the rose coloured wall

The 200-square metre apartment is in the heart of Genoa’s historic centre. The architect owner introduced contemporary design into a 16th century building by restoring the rooms to their original function via a mezzanine made of glass and steel. The rose coloured Plexiglas wall is the dominant feature and fills the apartment with warm glowing light..
Show feature

More pictures from this photographer