Retro bar stools at counter and seating area under gallery in rustic country house

Image ID: 11351182
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Hallot, Olivier
Rights: This image is available for exclusive usage.
Restrictions: not available in FR
Model Release: not required
Property Release: available
 
Location:Grez-Neuville, FR
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Counter with base cabinets adjoining platform in open-plan interior with purple-painted wall Retro bar stools at counter and seating area under gallery in rustic country house Exposed roof structure and porthole windows on gallery Table with green tablecloth and wicker chairs at foot of window staircase in interior with stone walls L-shaped kitchen worksurface with raised dining counter in front of staircase in interior with stone walls Wood-clad wall with potted plant on wall bracket in front of small niche below sconce lamp

Search for similar images

17th century Background Balustrade Bar stool Brickwork Brown Bullseye Carpet Chair Close-up Corner seat Cottage Counter Country Furniture Gable Glass house Indoor Inside interior Interiordesign Kitchen Living Natural natural stone No one Nobody Open open-plan kitchen Retro Roof Rustic Series Sitting area Space stone Stone Stool Style Upholstered Upholstery wall Wall Window

This image is part of a feature

River View

11351179 | © living4media / Hallot, Olivier | 25 images

Country house on the banks of the Mayenne River in France

It isn't immediately apparent that this is a very old building dating from 1650. Sandrine and Benoit Lehaut, its owners, were attracted to the house by the view of the Mayenne river. The building and grounds have been completely changed, thanks to architect Catherine Decker Leman.
Show feature

More pictures from this photographer