Pale wooden desk below modern pendant lamps in designer interior

Image ID: 11326375
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Klazinga, Jansje
Rights: This image is available for exclusive usage.
Restrictions: not available in NL until 2018-08
Model Release: not required
Property Release: not available
 
Location:Amsterdam, NL
Print size: approx. 11.38 × 17.07 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Ledger (11” x 17”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

White cot with blue and white pillows below boy's name in large, white letters and owl figure on brown wall View from hallway into dining area with staircase and ride-on cars on grey tiled floor Elegant kitchen counter with black stone worksurface and integrated sink with designer tap fitting; children's drawings hung on wall Dining table below black pendant lamps in white, open-plan kitchen with free-standing counter and fitted appliances Modern, open-plan kitchen with free-standing counter and white fitted cupboards Free-standing counter with black stone counter, white fronts and stainless steel extractor hood Swivel chairs with grey upholstery at wooden table and free-standing counter with white base units in contemporary kitchen Pale wooden desk below modern pendant lamps in designer interior Upholstered swivel chairs at dining table below modern pendant lamps in open-plan kitchen with view of garden Pale grey corner in elegant living room with grey epoxy floor and view of lake

Search for similar images

Art Artistic Artwork Bag Branch Chair Close-up concrete step contemporary Contemporary Designer Desk Female motif Furniture Glass Indoor Inside interior Interiordesign light Light Material Modern Natural No one Nobody Office Painting Pocket Portrait Sculpture Series Sprig Style Table Twig Vase White Wood Work Writing

This image is part of a feature

Guiding LIne

11326350 | © living4media / Klazinga, Jansje | 45 images

Total revamp of house in Holland

Floor and Edward adjusted the layout of their house in Watergraafsmeer to the better utilize the space. The result is a unified and colourful home. With the help of their architects, Houben and Van Mierlo, they came up with a completely different format and a stairwell coated with red felt.
Show feature

More pictures from this photographer