This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future.

Stainless steel cooker element between light and dark base unit in simple fitted kitchen with access to garden

Image ID: 11323422
License type: Rights Managed
Photographer: © living4media / Bell, Sussie
Rights: This image is available for exclusive usage.
Model Release: not required
Property Release: not available
 
Location:London, UK
Print size: approx. 12.18 × 15.94 inch at 300 dpi
ideal for prints up to Legal (8 ½” x 14”)

Prices for this image

starting at $50
advertising
(banner or billboard, electronic, outdoor, poster, print etc.)
starting at $75
consumer product
(calendar, greeting, post card, packaging etc.)
starting at $75
editorial
(book, digital media, magazine, newspaper, television etc.)

This image is part of a series

Search for similar images

Apron Boot Bottom Britain Cabinet Close-up contemporary cooker Cooker Cupboard Dark England Entrance Europe Floor Flooring Front Garden Gas Great Britain Green Ground Indoor Inside interior Interiordesign Kitchen London Lower Metal No one Nobody oven Rain Rainboot Rubber Series Soil Stainless Steel stove Stove Style U.K. UK unit United Kingdom Wellington Wooden

This image is part of a feature

A Look Behind the Facade

11323412 | © living4media / Bell, Sussie | 26 images

1905 Edwardian semi-detached house in South Woodford, London

Suzanne’s priority was to replace the aluminium windows with sash windows, and install inside shutters. The pebble dash was also rendered and painted. The loft took four months. When they got started on the sitting room, stripping off the wallpaper, they were pleasantly surprised to find deep olive green paint that must have been from the original owner. The colour inspired the whole look of the sitting room.
Show feature

More pictures from this photographer