This website analyzes the usage behavior of visitors, with the help of cookies, among other things, for purposes of range measurement, optimization offers and personalization of content. Our analysis partners may combine this information with other data they have. You can obtain further information and change your data protection settings at any time under the link Learn more and settings. By continuing to browse the site, you agree to this data processing by the site operator and third parties – revocable at any time in the future

Guiding LIne

Feature 11326350 | © living4media / Klazinga, Jansje | 45 images

Total revamp of house in Holland

Floor and Edward adjusted the layout of their house in Watergraafsmeer to the better utilize the space. The result is a unified and colourful home. With the help of their architects, Houben and Van Mierlo, they came up with a completely different format and a stairwell coated with red felt.

Details
Feature No.: 11326350
Number of images: 45
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Klazinga, Jansje
Interior Designer: Styling: Emmy van Dantzig
Besitzer: Please contact us
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in NL
Restrictions: not available in NL until 2018-08
Model Release: not available
Property Release: not available
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images in this feature (45)

Bildno.: 11326351 Bildno.: 11326393 Bildno.: 11326352 Bildno.: 11326395 Bildno.: 11326394 Bildno.: 11326353 Bildno.: 11326365 Bildno.: 11326355 Bildno.: 11326357 Bildno.: 11326366 Bildno.: 11326356 Bildno.: 11326354 Bildno.: 11326358 Bildno.: 11326367 Bildno.: 11326359 Bildno.: 11326360 Bildno.: 11326361 Bildno.: 11326362 Bildno.: 11326363 Bildno.: 11326364 Bildno.: 11326368 Bildno.: 11326369 Bildno.: 11326370 Bildno.: 11326372 Bildno.: 11326373 Bildno.: 11326374 Bildno.: 11326371 Bildno.: 11326375 Bildno.: 11326376 Bildno.: 11326378 Bildno.: 11326377 Bildno.: 11326379 Bildno.: 11326380 Bildno.: 11326381 Bildno.: 11326382 Bildno.: 11326383 Bildno.: 11326384 Bildno.: 11326385 Bildno.: 11326386 Bildno.: 11326387 Bildno.: 11326388 Bildno.: 11326389 Bildno.: 11326390 Bildno.: 11326392 Bildno.: 11326391

Keywords

201-m2 201-sqm Building Child child friendly Color Colour Family Feature Gray Grayish Grey Greyish Ground Home story with people House Indoor Inside Interiordesign Kid Multi-level Nurseries Nursery Office Paint Room Season Soil Somebody Someone Split level Spring Springtime Stair Staircase Stairway Youngster

More features from this photographer

Shades of Purple

Klazinga, Jansje | 59 images

A showroom becomes a home in Apeldoorn

Hobby House

Klazinga, Jansje | 41 images

In the Netherlands a chicken shed is turned into an exclusive hobby room

Timber and Shine

Klazinga, Jansje | 47 images

A couple's love for different designs harmonizes in Apeldoorn, NE

Cornered by Nature

Klazinga, Jansje | 39 images

An Apartment in an 1872 built grain warehouse in Vlaardingen, Netherlands