Oxford Degree

Feature 11251016 | © living4media / Simon Maxwell Photography | 37 images

Elegantly restored Victorian home in Oxford

Jeanne and Tim Flynn’s elegantly restored Victorian home captures the best of both worlds — thanks to an ingeniously designed double basement, which provides space for contemporary living. Lighting – both natural and artificial – plays a significant role in the home. Introducing natural light to the dark second floor of the existing house was a top priority.

Details
Feature No.: 11251016
Number of images: 37
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Simon Maxwell Photography
Interior Designer: Jeanne Flynn
Besitzer: Please contact us
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in UK, DE
Model Release: not available
Property Release: available
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images of this feature (37)

Bildno.: 11251039 Bildno.: 11251040 Bildno.: 11251055 Bildno.: 11251057 Bildno.: 11251054 Bildno.: 11251035 Bildno.: 11251036 Bildno.: 11251037 Bildno.: 11251047 Bildno.: 11251018 Bildno.: 11251022 Bildno.: 11251052 Bildno.: 11251029 Bildno.: 11251051 Bildno.: 11251023 Bildno.: 11251017 Bildno.: 11251027 Bildno.: 11251030 Bildno.: 11251049 Bildno.: 11251032 Bildno.: 11251053 Bildno.: 11251026 Bildno.: 11251060 Bildno.: 11251058 Bildno.: 11251019 Bildno.: 11251020 Bildno.: 11251048 Bildno.: 11251064 Bildno.: 11251043 Bildno.: 11251045 Bildno.: 11251046 Bildno.: 11251044 Bildno.: 11251041 Bildno.: 11251061 Bildno.: 11251062 Bildno.: 11251038 Bildno.: 11251063

Keywords

201-m2 201-sqm basement billiard Building cellar Colour concept contemporary Contemporary Contrast courtyard Crop Cultivation Culture designer Door English Facade Family Feature Floor Flooring front glass glass door Gray Grayish Grey Greyish Ground Growing Home story with people House Indoor Industrial Inside Interiordesign kitchen Kitchen Light Living Loft Modern Old and new Open open-plan kitchen Paint Renovated Season Skylight Soil Somebody Someone Space Style style combination style mixture Summer Summertime Terrace Tile Victorian Window Woman Wooden

More features from this photographer

Making the Most

Simon Maxwell Photography | 56 images

Perfect example of how to make the most of just 33 sqm. in central London

Self Determination

Simon Maxwell Photography | 66 images

An architect remodels a London townhouse for his family

Listed and Loved

Simon Maxwell Photography | 74 images

Historic Oxfordshire house gets an elegant renovation

Flying High

Simon Maxwell Photography | 71 images

Loft in a former aircraft factory in Hackney, U. K.