Basement with a House

Feature 11159640 | © living4media / Simon Maxwell Photography | 49 images

Innovative building in Kew, Surrey

The challenge was to build a house on a plot of only 123 square metres. Rosemary and Giles succeeded in building a 120 square metre house that fits like a glove and was filled with light and colour. The secret was in the construction and the very deep basement.

Details
Feature No.: 11159640
Number of images: 49
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Simon Maxwell Photography
Topic: Interiors
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in UK
Model Release: available
Property Release: available
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images in this feature (49)

Bildno.: 11159641 Bildno.: 11159642 Bildno.: 11159643 Bildno.: 11159660 Bildno.: 11159662 Bildno.: 11159657 Bildno.: 11159644 Bildno.: 11159670 Bildno.: 11159661 Bildno.: 11159672 Bildno.: 11159659 Bildno.: 11159658 Bildno.: 11159664 Bildno.: 11159648 Bildno.: 11159656 Bildno.: 11159675 Bildno.: 11159677 Bildno.: 11159654 Bildno.: 11159653 Bildno.: 11159652 Bildno.: 11159666 Bildno.: 11159651 Bildno.: 11159671 Bildno.: 11159688 Bildno.: 11159655 Bildno.: 11159649 Bildno.: 11159650 Bildno.: 11159665 Bildno.: 11159673 Bildno.: 11159646 Bildno.: 11159667 Bildno.: 11159647 Bildno.: 11159663 Bildno.: 11159668 Bildno.: 11159669 Bildno.: 11159645 Bildno.: 11159682 Bildno.: 11159679 Bildno.: 11159681 Bildno.: 11159680 Bildno.: 11159687 Bildno.: 11159678 Bildno.: 11159683 Bildno.: 11159685 Bildno.: 11159684 Bildno.: 11159686 Bildno.: 11159689 Bildno.: 11159690 Bildno.: 11159691

Keywords

101-150m2 101-150sqm Accent Architecture Baby basement bright colour cellar Chair Color Colour concept Colourful courtyard Decoration Door Family Feature Floor Flooring Floorplan front glass glass door Ground Home story with people Human Human being Image Indoor Inside Interiordesign Kitchen Layout Lifestyle Light Light well Light wood Living Man Material Modern Multi-colored Multi-coloured Natural Open open-plan kitchen open-plan living Person Picture Plexiglas Skylight Soil Somebody Someone souterrain Space Terrace Two floors Wall White wall Window Woman Wood Wooden

More features from this photographer

Making the Most

Simon Maxwell Photography | 56 images

Perfect example of how to make the most of just 33 sqm. in central London

Self Determination

Simon Maxwell Photography | 66 images

An architect remodels a London townhouse for his family

Listed and Loved

Simon Maxwell Photography | 74 images

Historic Oxfordshire house gets an elegant renovation

Flying High

Simon Maxwell Photography | 71 images

Loft in a former aircraft factory in Hackney, U. K.